Менеджер з якості

Заробітня плата: 15 000 грн
Повна зайнятість, офіційне працевлаштування
Опис вакансії

Компанія «Козуб Продукт», запрошує на роботу менеджера з якості.

Місце роботи знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Садовського, 9, Супрунівський промвузол район ДБК, Елеватора

Обов'язки
Вхідний контроль якості сировини; Розробка, впровадження та підтримка в актуальному стані системи менеджменту на виробництві, згідно вимог міжнародного стандарту НАССР; Проведення навчання персоналу щодо вимог особистої та виробничої гігієни; Розробка та впровадження заходів по створенню санітарних та гігієнічних умов на виробництві та контроль їх дотримання; Забезпечення контролю якості та безпечності готової продукції на всіх етапах виробництва; Робота зі скаргами та невідповідною продукцією, проведення розслідувань, впровадження коригувальних дій, моніторинг ефективності коригувальних дій; Участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів виробництва.
Вимоги
Повна вища освіта харчові технології, стандартизація / якість, біологія, хімія; Досвід роботи у сфері контролю якості на виробництві харчових продуктів; Знання державного законодавства та вимог міжнародних стандартів та регламентів, в сфері якості та безпечності харчових продуктів.
Менеджер з якості
Умови роботи
графік роботи — п’ятиденка, 08:00−17:00 випробувальний термін — 1 міс. заробітна плата — 15000 грн./міс. офіційне працевлаштування Безкоштовна доставка до місця роботи та у зворотньому напрямку службовим транспортом Компанії від зуп. Великотирнівська шиномонтажна майстерня.