Положення про обробку персональних даних

 

ФОП Козуб Я.Ю. (далі – Власник) та Користувач (дієздатна особа, яка досягла 18-ти річного віку, яка користується сайтом інтернет-магазину, що знаходиться в мережі інтернет за адресою https://kozub.com.ua/internet-magazin-ua) висловлюють погодження що до обробки та передачі персональних даних, які надані Користувачем Власнику в ході користування інтернет-магазином Власника (за адресою https://kozub.com.ua/internet-magazin-ua) на наступних умовах:

1. Користувач, здійснюючи реєстрацію (створення особистого кабінету) або замовлення товару чи послуг на сайті Власника, що знаходиться в мережі інтернет за адресою https://kozub.com.ua/internet-magazin-ua, дає добровільну та безумовну згоду на збір і обробку своїх персональних даних Власнику.

2. Даючи добровільну згоду на обробку своїх персональних даних, Користувач підтверджує, що ознайомлений з даним положенням і повністю з ним погоджується.

3. Власник включає дані Користувача в базу персональних даних клієнтів в програмі 1С з моменту, коли Користувач вперше надає (надсилає) свої персональні дані Власнику шляхом заповнення реєстраційної форми або форми замовлення на інтернет-сторінці Власника.

4. Власником бази персональних даних є ФОП Козуб Я.Ю.

5. Під обробкою персональних даних згідно зі ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних» мається на увазі здійснювані в інформаційній автоматизованій системі персональних даних дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптація, зміна, відновлення, використання, розповсюдження (у тому числі передача), знеособлення, знищення персональних даних;

6. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться за адресою: Україна, м. Полтава, вул. Ковпака, 51-а.

7. Під час користування інтернет-сайтом Власник здійснює збір та обробку персональних даних Користувача, серед яких можуть бути наступні персональні дані:

7.1. При авторизації на сайті інтернет магазину:

 - адреса електронної пошти

7.2. При оформленні замовлення товару:

 - номер мобільного телефону

7.3. При реєстрації (створення особистого кабінету):

 - прізвище, ім'я, по-батькові

 - номер мобільного телефону

 - адреса електронної пошти

7.4. При оформленні кур’єрської доставки:

 - прізвище, ім’я, по-батькові

 - номер мобільного телефону

 - адресу доставки

7.5. При поверненні коштів:

 - прізвище, ім'я, по-батькові

 - данні документу, що посвідчують особу (найменування, ким і коли виданий)

 - номер платіжної картки, або номер рахунку

 - ІПН

8. Власник зобов’язується не розголошувати персональні дані Користувача третім особам, окрім контрагентів Власника, у випадку, коли це необхідно для виконання зобов’язаннь Власника перед Користувачем. А також У випадках відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону.

9. Використання персональних даних може здійснюватися як Власником особисто, так і його працівниками, за умови прийняття ними на себе зобов'язання про нерозголошення в будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі їм у зв'язку з виконанням професійних чи службових або трудових обов'язків.

10. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, знеособлення, відновлення пароля, відправка інформаційних матеріалів за згодою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, отримання заявок на придбання товару, залишення відгуків щодо якості обслуговування Власника, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншу інформацію про діяльність Власника з метою проведення успішних і безпечних транзакцій замовлень і оплат; здійснення пропонованих послуг; проведення маркетингових акцій та вручення призових винагород та ін.).

11. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; іншими способами.

12. Власник бази даних не інформує суб'єкта персональних даних про передачу його персональних даних у випадках, передбачених Законом України «Про захист персональних даних» та даним положенням.

13. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» Користувачу належать такі права:

- знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) Власника бази персональних даних;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст персональних даних, що зберігаються;

- пред'являти вмотивовану вимогу Власнику бази персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних Власником бази персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять його честь, гідність та ділову репутацію;

- звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, до повноважень яких входить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

- вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

14. Власник має право використовувати технологію «cookie» та отримувати інформацію про IP-адресу Користувача. Кукі-файли є інформаційними файлами, які надходять до комп’ютера або мобільного пристрою, коли той використовується для відвідування сайтів. Власник не надає можливості третім сторонам поміщати кукі-файли на ваш пристрій. За допомогою кукі-файлів Власник може збирати інформацію про ваше користування Сайтом, вашу IP-адресу, тип браузера та операційної системи. Також з метою опрацювання ваших покупок, здійснених у режимі онлайн, ми можемо збирати вашу платіжну інформацію, інформацію про ваші уподобання що до продукції тощо.

15. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Користувачем, Власник зобов`язується припинити обробку персональних даних Користувача, що може призвести до закриття аккаунту Користувача на сайті Власника. Будь-які вимоги Користувача, пов'язані з встановленням додаткових обмежень по обробці персональних даних та / або забороною їх обробки та / або знищенням персональних даних можуть призвести до неможливості виконання Власником своїх зобов'язань перед Користувачем під час виконання договору купівлі - продажу. При цьому Власник не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання взятих на себе зобов'язань;

16. Інтернет-магазин https://kozub.com.ua/internet-magazin-ua може містити посилання на сайти, які не відносяться до Власника. Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. При використанні таких веб-сайтів ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.

17. Зазначена угода надана з урахуванням вимог ст.7, ст.8 і ст.11 Закону України «Про захист персональних даних» та діє без обмеження території дії.

18. Погоджуючись на обробку своїх персональних даних, Користувач підтверджує, що отримав повідомлення про Власника персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, а також відомості про свої права, визначені законом України «Про захист персональних даних» для виконання зазначеної мети і можливості передачі його персональних даних третім особам на розсуд Власника і /або розпорядника бази даних.

19. Зазначена угода діє безстроково до дати її відкликання Користувачем, шляхом направлення на адресу Власника письмового повідомлення про вказане відкликання в довільній формі, якщо інше не встановлено чинним законодавством України.

20. Власника має право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку буде замінено версію документа на сторінці "Політика конфіденційності" Сайту. У випадку внесення істотних змін до цієї Політики, буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Користувач не відмовиться від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Користувач погоджується з відповідними змінами Політики.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень на офіційному сайті Власника (https://kozub.com.ua/internet-magazin-ua).