Спеціаліст з маркетингу

Заробітня плата: від 20 000 грн
Повна зайнятість
Опис вакансії

ФОП Козуб Ю.Г. - виробник продуктів харчування оголошує про відкриття вакансії на посаду спеціаліста з маркетингу. Офіційне працевлаштування, соціальний пакет, п'ятиденний робочий день, зручне місце розташування, дружний колектив.

Обов'язки
Розробка маркетингової стратегії, планування та розрахунок маркетингової активності. Прийняття участі в плануванні бюджету. Аналіз ринка. Розробка та реалізація маркетингових заходів щодо просування товарів і власного бренду на ринку. Вивчення конкурентів, їх методи маркетингу та збуту. Вивчення потреб клієнтів, іх відношення до продуктового портфелю компанії, розробка стратегії та торгової пропозиції. Надання пропозицій та впровадження введення нових продуктів на ринок. Робота з медіа та рекламними компаніями. Робота з соціальними мережами та наповнення якісним контентом офіційний сайт. Приймання участі у розробці дизайну POS матеріалів, каталогів на продукцію. Участь у локальних, обласних та міжнародних виставках. Зв'язки з громадськістю (PR). Аналіз та прогнозування об'ємів продажів, а також ефективність маркетингових заходів. Введення підсумкової звітності. Висока самоорганізація, стратегічне та аналітичне мислення, вміння планувати, креативність, вміння працювати в команді, націленість на результат, комунікабельність, здатність до навчання та вміння начати інших, вміння приймати рішення та здатність брати за них відповідальність, стресостійкість, гнучкість (готовність до змін).
Вимоги
Вища освіта в області маркетингу, менеджменту, економіки. Володіння методами маркетингового аналізу (аналіз частки ринку, конкурентний аналіз, прайс аналіз). Досвід розробки та реалізації маркетингових стратегій. Навички презентації продукції. Знання методів стимулювання попиту.
Спеціаліст з маркетингу
Умови роботи
П'ятиденний робочий день (вихідні: субота, неділя). Офіційне працевлаштування. Повний соціальний пакет. Бонус - можливість придбати продукти харчування за оптовими цінами виробника. Заробітна плата — 20 000 - 25 000 грн./міс., обговорюється і залежатиме від результату співбесіди.